Bungalow beschikbaar

Alkmaar

Wandel 4 daagse Alkmaar


Alkmaar is gelegen in een typisch Hollands polderlandschap, dichtbij een groot natuurgebied met duinen, strand, bos en overal water. De erfenis van een rijk en roemrucht verleden is nog altijd volop aanwezig in de gezellige binnenstad. De singels en grachten met hun karakteristieke ophaalbruggen, de vele monumenten, de oude gevels en de smalle winkelstraatjes geven de binnenstad een bijzondere sfeer.

Alkmaar is een middelgrote stad met bijna 110.000 inwoners. Op 1 januari 2015 is de fusie met de gemeente Schermer en Graft-De Rijp een feit. De Alkmaarders zijn trots op hun Canadaplein, het gloednieuwe cultuurplein waar vijf grote cultuurinstellingen een breed aanbod aan cultuur verzorgen. Ook voor toeristen is Alkmaar een geliefde trekpleister. Uiteraard vanwege de kaasmarkt op het Waagplein, die jaarlijks duizenden mensen vanuit de hele wereld trekt, maar ook vanwege de nabijheid van strand en duinen.

Bovendien is Alkmaar goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en met de auto. Er zijn voldoende parkeergelegenheden aan de rand van Alkmaar bij en nabij de start- en finishplaatsen van de Plus Wandel vierdaagse Alkmaar.

Overnachten in de buurt van Alkmaar tijdens de vierdaagse van Alkmaar


Tijdens de wandel vierdaagse van Alkmaar kunt u natuurlijk ook overnachten in de buurt van Alkmaar, zodat u ’s morgens uitgerust aan de start kan beginnen aan een mooie wandeling in de omgeving van Alkmaar en ’s avonds lekker kunt uitrusten in de buurt van Alkmaar, dicht bij de duinen en het centrum van het mooie dorp Schoorl.

Op Camping en Bungalowpark Jamarco komt u volledig tot rust

Op ons vakantiepark kunt u na het wandelen genieten in één van de verschillende vakantiehuisjes of in uw eigen kampeermiddel op een mooi plekje op ons terrein. Ook kunt u met een gezelschap één of meerdere huisjes naast elkaar huren en genieten van alles wat ons vakantiepark en de omgeving te bieden heeft. Een combinatie van kamperen met uw eigen kampeermiddel en een huisje huren op ons park is ook mogelijk. Wij hebben een keuze uit 4 verschillende typen bungalows.

Vakantiehuis type A (2 tot maximaal 5 of 6 personen)

Vakantiehuis type B (8 tot maximaal 10 personen)

Vakantiehuis type C (2 tot maximaal 5 of 6 personen)

Vakantiehuis type D (8 tot maximaal 12 personen)

Een huisje huren vlakbij Alkmaar,  naast de duinen en dichtbij zee is ideaal voor wandelaars en fietsers of mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte.

Voor meer informatie voor het huren van een vakantiehuisje tijdens de wandel vierdaagse van Alkmaar kunt u ons E-mail formulier invullen en opsturen, maar u kunt ons natuurlijk ook bellen 0031 (0)72 509 1492.

Home

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht